EN

Home / Products / Mecah & Poles

  • /img/dual_row_cup_wheel-74.jpg

Roda Piala Dual-Row

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Preparasi permukaan beton & lantai

Cepet, efektif nggiling

Rampung sing rame

Ukuran: 125mm

Gunakake nganggo bledug BIHUI kanggo ngresiki bledug

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk