EN

Home / Products / Mecah & Poles

  • /img/grinding-dust-extractor.jpg
  • Extractor Debu Grinding
  • Extractor Debu Grinding
  • Extractor Debu Grinding
  • Extractor Debu Grinding

Extractor Debu Grinding

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Kasedhiya ing 125mm lan 180mm

Kanthi konektor universal kanggo penggiling sudut

Kunci rilis cepet

Pengosongan bledug kanthi cepet

Adaptor karet kanggo pembersih vaksin

Pandhuan sing bisa digeser kanggo tembok upto

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk