EN

Home / Products / Mecah & Poles

  • /upfile/2020/01/14/20200114171707_318.jpg
  • Motong Diamond Elektronik lan Grinding Roda
  • Motong Diamond Elektronik lan Grinding Roda
  • Motong Diamond Elektronik lan Grinding Roda
  • Motong Diamond Elektronik lan Grinding Roda
  • Motong Diamond Elektronik lan Grinding Roda

Motong Diamond Elektronik lan Grinding Roda

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Cangkir intan multi-tujuan inovatif

Dirancang kanggo ngrampungake kothak: bevelling, potongan cilik, mecah, bunder lan mbentuk sudhut lan sudhut

Bisa digunakake karo gilingan M14 standar

Ora perlu adaptor

Ukuran: 125mm

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk