EN

Home / Products / Alat Nglereni & Campuran

  • /upfile/2020/01/14/20200114172148_850.jpg

Blade Black Thin Turbo Diamond

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Gunakake udan / garing

Gunakake nganggo sudut

Nglereni ambane 25mm

Cocog kanggo porselen & kothak hard

Ukuran: 125mm

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk