EN

Home / Products / Mecah & Poles

  • /upfile/2020/01/14/20200114172413_318.jpg
  • Pirang Polishing Diamond
  • Pirang Polishing Diamond
  • Pirang Polishing Diamond
  • Pirang Polishing Diamond

Pirang Polishing Diamond

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Ukuran: 4 "(# 50 # 200 # 800 # 1500)

Luwih cetha, awet, rampung

Becik kanggo permukaan sing rata lan sudhut bevelled

Desain pad warna cahya 

Cocog khusus kanggo ubin keramik warna putih lan cahya lan bahan liyane

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk