EN

Home / Products / Mecah & Poles

  • /img/polishing-pad-holder.jpg
  • Pemegang Pad Polishing
  • Pemegang Pad Polishing
  • Pemegang Pad Polishing

Pemegang Pad Polishing

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Ukuran: 4 " 

Utas M14 menyang panggilingan amba

Sambungan Velcro kanggo pad polishing

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk