EN

Home / Products / Mecah & Poles

  • /img/diamond-hand-pad.jpg
  • Pad Pad tangan
  • Pad Pad tangan

Pad Pad tangan

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Kanggo pinggiran lan permukaan grinding sing teles & garing

Cocog kanggo jubin, prlcelain, marmer lan kaca

Gunakake lumahing inten kanggo asil sing paling apik

Kasedhiya ing # 60-120-200-400

Ukuran: 55 x 95mm

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk