EN

Home / Products / Alat Nglereni & Campuran

  • /img/turbo-tile-dry-drill.jpg
  • Pengeboran Kering Genteng Turbo
  • Pengeboran Kering Genteng Turbo
  • Pengeboran Kering Genteng Turbo
  • Pengeboran Kering Genteng Turbo

Pengeboran Kering Genteng Turbo

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description
  • Kanggo miwiti ngebor papan kanthi sudut 45 °
  • Sawise bolongan wis diwiwiti, Borake Bit nganti 90 °
  • Terusake pengeboran nanging obah kanthi gerakan bunder
  • Cepet motong tip berlian, kurang Kripik
  • Disaranake RPM 11000
  • Cocog kanggo ngebor porselen, marmer lan granit
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk