EN

Home / Products / Alat Nglereni & Campuran

  • /upfile/2020/01/14/20200114172911_420.jpg

Bit Drill Bit Elektroplasi

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Cocog kanggo pengeboran porselin, marmer, granit, kaca lan travertine

Kanggo nggayuh kinerja mesthekake penggerek banyu adhem

Ukuran avaialble saka 5mm nganti 120mm

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk