EN

Home / Products / Alat Nglereni & Campuran

  • /upfile/2020/01/14/20200114172943_758.jpg

Pandhuan Universal

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description
  • Pad nyedhot kualitas dhuwur kanggo nemokake bolongan
  • Integrasi karo piring baja kanggo ngebur kanthi tepat
  • Bahan ABS kanthi gagang nilon sing nyenengake
  • Cocog kanggo ukuran bor ing 4,5,6,8,10,12,14mm
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk