EN

Home / Products / Alat Nglereni & Campuran

  • /upfile/2020/01/14/20200114173120_929.jpg
  • Pabrik Intan 2-38mm

Pabrik Intan 2-38mm

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Ukuran: 2-38mm

Grit medium

Jinis konical kanthi benang M14

Kanggo nggedhekake utawa malah bolongan sawise ngebur

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk