EN

Home / Products / Alat Nglereni & Campuran

  • /img/drill_chuck_adaptor.jpg

Bor Chuck Adaptor

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

 

Kanggo ngonversi benang M14 dadi sambungan heksagon kanggo mesin bor

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk