EN

Home / Products / Alat Nglereni & Campuran

  • /img/5-variable-speed-angle-grinder.jpg
  • 5 "Variable Speed ​​Angle Grinder
  • 5 "Variable Speed ​​Angle Grinder
  • 5 "Variable Speed ​​Angle Grinder
  • 5 "Variable Speed ​​Angle Grinder
  • 5 "Variable Speed ​​Angle Grinder
  • 5 "Variable Speed ​​Angle Grinder

5 "Variable Speed ​​Angle Grinder

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description
  • 5 "Variable Speed ​​Angle Grinder kanthi gagang TPR.
  • Kanthi kacepetan alus wiwitan kanthi cepet.
  • Ditampilake kanthi fungsi polishing, pengeboran lan grinding.
  • Kualitas profesional kanggo perdagangan.

Spesifikasi ing ngisor iki:

  • Tegangan: 230 V AC
  • Daya: 1200 W
  • Kacepetan puteran: 3000-11000 rpm
  • Bobot: 2.1kg
  • Daya swara dijamin: 102 dB (A)
  • Geter, maks .: 6.3 m / s²
  • Kelas insulasi: Kelas II
  • Kelas kandhang: IP20
  • Daya swara dijamin LWA: 95 dB (A)
  • Tekanan swara sing diukur LPA: 84 dB (A)
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk