EN

Home / Products / Alat Nglereni & Campuran

  • /img/drill-guide-master.jpg
  • Pandhuan Pengeboran Master
  • Pandhuan Pengeboran Master
  • Pandhuan Pengeboran Master
  • Pandhuan Pengeboran Master

Pandhuan Pengeboran Master

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

 

  • Pandhuan bor gergaji bolongan sing bisa diatur kanthi basis karet sedhot 125mm
  • Bolongan banyu integral nemplek menyang sistem pendinginan kanggo ngebur udan
  • Desain kanggo nuntun bor gergaji bolongan saka 4mm nganti 115mm
  • Ukuran bolongan tetep ing 4,5,6,7,8,10,12,20,35mm
  • Plat baja sing bisa disetel kanthi dawa mbukak maksimal 80mm
  • Kanggo latihan 81mm nganti 115mm, pasang latihan ing pungkasan pandhuan
  • Ngeculake sekrup, cangkir nyedhot bisa digunakake kanthi maksimal. kapasitas 35Kg
  • Cangkir sedhot cocok kanggo Kothak, Kaca, Marmer, Granit, lsp.
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk