EN

Home / Products / Piranti Tile Format Gedhe

  • /upfile/2020/03/04/20200304144643_496.jpg
  • 8 "Piala nyedhot Vakum kanthi Gauge
  • 8 "Piala nyedhot Vakum kanthi Gauge

8 "Piala nyedhot Vakum kanthi Gauge

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

 

Capacity kapasitas angkat 120 Kg
Kanthi monitor tekanan
Rubber Karet ing tataran awet
Handle Pegangan baja tugas abot & tabung kuningan
Action Tindakan pompa & ucul cepet
◢ Cocog kanggo porselin utawa watu, jubin lan gelas
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk