EN

Home / Products / Piranti Tile Format Gedhe

  • /img/manual-cutting-system-83.jpg
  • Sistem nglereni manual
  • Sistem nglereni manual
  • Sistem nglereni manual
  • Sistem nglereni manual
  • Sistem nglereni manual

Sistem nglereni manual

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description
Sistem nglereni manual kanggo papak format gedhe
  • Cocog kanggo nglereni ukuran kothak nganti 3.2M.
  • Nglereni ambane 6-8mm

Kit kalebu:

  • 3 x Rel ukuran ukurane 1.4M utawa 0.8M kanggo pirang-pirang ukuran kothak
  • 1 x Nglereni sirah kanthi roda karbida dipasang
  • 1 x Nyambung setir ing kothak
  • 3 x tuwung nyedhot aluminium
  • 2 x F clamp kanggo ndandani ril
  • 1 x Ngawat-ngawati
  • 1 x nipis
  • Dikempalken ing kasus plastik lan tas alat panyimpenan

Rel kompatibel karo sistem nglereni manual. Rong sistem, Siji rel.

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk