EN

Home / Products / Alat Nglereni & Campuran

  • /upfile/2020/03/04/20200304150435_468.jpg
  • Kotak lebu Multi-Tujuan

Kotak lebu Multi-Tujuan

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
  • birubiru
Werna dibutuhake!
  • Description
  • Downloads

 

Cocog kanggo pengeboran lan nglereni
Hole Bolongan bledug nyambungake karo mesin vaksin
Door Sampah uwuh ing ngisor
Handle Tangan alus kanggo gampang digawa
Weight Bobot lan struktur padhet
Area Wilayah digunakake 500 x 350 x 62mm 
Title
download tes download
tes kanggo 2 download
tes abc download
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk