EN

Home / Products / Piranti Tile Format Gedhe

  • /upfile/2020/01/13/20200113171407_792.jpg
  • Cart Trans
  • Cart Trans
  • Cart Trans
  • Cart Trans

Cart Trans

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description
  • Downloads

Solusi sing cocog kanggo mindhah slabs format stoneware porselin gedhe ing gudang, papan pamasangan nawakake area kerja kanggo masang adesif kasebut.

Thanks kanggo papat korsel karet (dikunci) sing dipanggonke ing saben pojok, kontrol gerakan lan arah sing paling apik digawe lan digawe kanthi stabil.

Max. Muat: 280kg (617 lbs)

Cocog kanggo nampilake ukuran kothak nganti 3.2x1.6M

Title
Manual Cart Cart download
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk