EN

Home / Products / Piranti Tile Format Gedhe

  • /img/working-bench-21.jpg
  • Nggawe Bangku
  • Nggawe Bangku
  • Nggawe Bangku
  • Nggawe Bangku
  • Nggawe Bangku

Nggawe Bangku

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Gerbang kerja sing ringan, stabil lan stabil kanggo roda format gedhe, ngaktifake nglereni / ngebur tanpa risiko ngrusak permukaan kerja.

Dipasang kanthi gampang kanggo transportasi lan panyimpenan lan bisa dipasang bebarengan karo tabel tambahan kanggo permukaan kerja.

 

Dhuwur: 800mm

Jembar: 1400mm

Length: 1800mm

Max. Muat: 200kg (441 lbs)

Cocog kanggo ukuran kothak nganti 3.6 x 1.4M sawise 2 tabel bebarengan

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk