EN

Home / Products / Piranti Tile Format Gedhe

  • /upfile/2020/01/13/20200113172508_850.jpg

Pengatur Ruang Basis BASIC

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Kanggo posisi lan nyetel sing apik saka format gedhe lan bahan sing luwih abot kanthi permukaan sing alus, kayata watu, granit, logam lan kaca.

  • 6 cangkir nyedhot bisa ngunggah 150 Kg
  • Span antara 170 - 225mm
  • Jembar: 250mm
  • Length: 655mm
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk