EN

Home / Products / Piranti Tile Format Gedhe

  • /upfile/2020/01/13/20200113172723_948.jpg

Piala sedhot vakum tugas berat 8 "

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Kapasitas angkat 120 kg

Nangani baja tugas berat & tabung kuningan

Tindakan pump & lever rilis cepet

Cocog kanggo kothak pori utawa watu gedhe lan gelas

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk