EN

Home / Products / Piranti Tile Format Gedhe

  • /img/8-vacuum-suction-cup-for-all-surfaces.jpg
  • 8 "Piala nyedhot Vakum kanggo Permukaan Kasar
  • 8 "Piala nyedhot Vakum kanggo Permukaan Kasar
  • 8 "Piala nyedhot Vakum kanggo Permukaan Kasar

8 "Piala nyedhot Vakum kanggo Permukaan Kasar

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Kapasitas angkat 110Kg

Gagang plastik anti slip 

Tindakan pump & lever rilis cepet

Cocog kanggo kothak pori utawa watu gedhe lan gelas

Desain khusus kanggo permukaan tekstur

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk