EN

Home / Products / Alat Tangan & Aksesoris

  • /upfile/2020/01/13/20200113173101_933.jpg
  • Piala Hisap Plastik Awet

Piala Hisap Plastik Awet

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description
  • Kapabilitas angkat: 35 kg
  • Cangkir nyedhot karet
  • Cocog kanggo nggawa jubin keramik, marmer lan kaca
  • Sadurunge digunakake, priksa manawa lumahing resik lan lancar
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk