EN

Home / Products / Alat Tangan & Aksesoris

  • /upfile/2020/01/13/20200113173759_972.jpg

Tile Jagung Protector

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

4pcs saben pak

Materi PP bisa digunakake kaping pirang-pirang

Cocog jubin ukuran

Geser kanthi gampang lan tetep aman ing pojok kothak

Ngindhari karusakan potensial ing jubin

6, 8, 10mm kasedhiya 

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk