EN

Home / Products / Piranti Tile Format Gedhe

  • /upfile/2020/01/13/20200113173901_982.jpg
  • Listrik Vakum Listrik
  • Listrik Vakum Listrik

Listrik Vakum Listrik

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Dirancang kanggo para profesional, teknologi angkat vakum minangka cara tradisional ngangkat angkat abot.

Bobot entheng lan kapasitas vaksin sing dhuwur

Jangkauan aplikasi sing akeh: Angkat kaca, marmer, bahan watu, kayu, bahan logam, lsp.

Lifetime paling ora 3000 jam (Ora kalebu bagean sing nganggo cepet)

Terus digunakake 8.5 jam

  • Tegangan: 14.8V
  • Wektu Ngisi daya: 1 Jam
  • Max. Angkat: 70kg
  • Nyakup Kalebu 2 Baterai
  • Indikator Urip Baterei
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk