EN

Home / Products / Sistem Leveling Ubin

  • /upfile/2020/01/14/20200114142633_248.jpg

Spacer Genteng Tipe Salib

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description
  • 250 lembar saben tas zip
  • Long spacer profesional sikil dawa
  • Kuwat lan angel kanggo garis grout sing padha
  • Kanggo jubin tembok lan jubin kanthi rata
  • Kasedhiya ing 1,2,3,5mm
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk