EN

Home / Products / Sistem Leveling Ubin

  • /upfile/2020/01/14/20200114142710_225.jpg

Tipe Tac Spacer

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description
  • 250 lembar saben tas zip
  • Spacer T profesional sikil dawa
  • Kuwat lan angel kanggo garis grout sing padha
  • Kanggo jubin tembok lan jubin kanthi rata
  • Ukuran sing kasedhiya ing 2,3,4,5mm 
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk