EN

Home / Products / Sistem Leveling Ubin

  • /img/baselevel-tile-level-spacer.jpg
  • Basis Level Genteng BASELEVEL
  • Basis Level Genteng BASELEVEL
  • Basis Level Genteng BASELEVEL

Basis Level Genteng BASELEVEL

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description
  • Spacer level polipropilena. 
  • Digunakake bebarengan karo Tile Level Wedge kanggo mesthekake ora ana lippage. 
  • Kanggo jubin lantai lan tembok kanthi kekandelan antarane 2-12 mm. 
  • Ukuran kasedhiya ing 1mm, 1.5mm, 3mm.
  • Ngilangake puting ing jubin ora rata.


 

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk