EN

Home / Products / Sistem Leveling Ubin

  • /img/tile-leveling-wedge.jpg
  • BASELEVEL Level Level Wedge
  • BASELEVEL Level Level Wedge
  • BASELEVEL Level Level Wedge

BASELEVEL Level Level Wedge

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description
  • Gandungan level polipropilena. 
  • Diselehake ing spacer level lan ditutup kanthi plier leveling nganti piring padha level. 
  • Awet lan bisa digunakake maneh.
  • Ngilangake puting ing jubin ora rata.
  • Digunakake kanggo jubin 2-15mm.
  • Cocog kanggo tembok & jubin.
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk