EN

Home / Products / Sistem Leveling Ubin

  • /upfile/2020/01/14/20200114143050_557.jpg
  • BASELEVEL Level Level Plier

BASELEVEL Level Level Plier

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description
  • Plier leveling lantai kanthi setelan sing luwes kanggo piring beda. 
  • Konstruksi baja kanthi perlindungan dilapisi plastik sing ngalangi piring ora bisa nggores.
  • Apik akurasi lan kacepetan instalasi.
  • Pemohon traction luwes.
  • Sampurna kanggo kabeh jinis kothak.
  • Ambane maksim 12mm.
  • Garis grout nyenengake.
  • Cocog kanggo Tembok lan flloor.
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk