EN

Home / Products / Alat Nglereni & Campuran

  • /upfile/2020/01/14/20200114145342_900.jpg

Campur 1200W

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Daya: 1200W / 230v / 50HZ / 2.5A

Kacepetan : 150-300RPM / 300-650RPM

Panjang Menangani 300mm, Dawa Dayung 600mm X M14

Campuran Maksimum ngemot 40L

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk