EN

Home / Products / Alat Nglereni & Campuran

  • /upfile/2020/01/14/20200114145614_184.jpg

Spiral Campuran Paddle

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

M14 baja gagang nganggo gantungan logam 

Plated Chrome

Cocog kanggo mortir, adesif ubin, plester, screed lan senyawa ngisi

140 x M14 x 600mm

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk