EN

Home / Products / Trowel & Ngambang

  • /upfile/2020/01/14/20200114151944_638.jpg
  • Trowel Ember

Trowel Ember

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Baja karbon kekuatan dhuwur

Genggeman pegangan alus

Ukuran: 160mm

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk