EN

Home / Products / Trowel & Ngambang

  • /upfile/2020/01/14/20200114152105_675.jpg
  • Nggawe Trowel

Nggawe Trowel

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Baja karbon kekuatan dhuwur

Genggeman pegangan alus

Ukuran: 200mm

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk