EN

Home / Products / Trowel & Ngambang

  • /upfile/2020/01/14/20200114152233_594.jpg
  • Trowel Margin

Trowel Margin

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
    Werna dibutuhake!
    • Description

    Baja karbon kekuatan dhuwur

    Genggeman pegangan alus

    Ukuran: 125mm

    Melu Dhaptar Kiriman Kita

    Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk