EN

Home / Products / Piranti Pambersihan

  • /img/19l-tile-washing-set.jpg
  • Setel cuci jubin 19L
  • Setel cuci jubin 19L
  • Setel cuci jubin 19L
  • Setel cuci jubin 19L
  • Setel cuci jubin 19L

Setel cuci jubin 19L

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Kalebu :

1 pc x 19L ember

2 roda ireng lan 2 dudukan

1pc x kothak plastik tugas abot

1pc x Tri-roller

1pc x TPR nangani Sponge float kanthi nglereni 

1pc x TPR nangani ngambang EVA 

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk