EN

Home / Products / Alat Tangan & Aksesoris

  • /img/tile-lifter.jpg
  • Pengangkat Ubin

Pengangkat Ubin

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description
  • Dirancang kanggo ndhukung jubin tembok ing dhuwur lan level sing dibutuhake
  • Kapasitas bantalan maksimal: 105kg
  • Dhuwur sing bisa disetel: 1-25cm
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk