EN

Home / Products / Alat Tangan & Aksesoris

  • /upfile/2020/01/14/20200114154353_142.jpg

Tile Remaper Scraper

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Cocog kanggo mbusak jubin lan eles

100mm (1.2mm nglukis) wilah baja

Genggaman pro genggaman

Pungkasan palu baja

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk