EN

Home / Products / Alat Tangan & Aksesoris

  • /upfile/2020/01/14/20200114154613_211.jpg
  • Profil Gauge
  • Profil Gauge

Profil Gauge

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description
  • Cara cepet lan gampang kanggo nyalin bentuk sing ora gampang
  • Nggunakake tension individu
  • Blades plastik gesekan sithik
  • Cocog kanggo ubin, wallpaper, mbikak karpet, lantai vinil lan laminasi
  • Ukuran: 254mm (10 ")
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk