EN

Home / Products / Alat Tangan & Aksesoris

  • /upfile/2020/01/14/20200114154652_360.jpg

Rake Grout

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description
  • Dirancang kanthi genggeman alus ergonomis
  • Dirakit nganggo rong glathi tungsten karbida
  • Kanggo sendi sing luwih cilik, copot siji pisau saka Grout Rake
  • Wilah panggantos kasedhiya
  • Kanggo ngilangi grout lan sealant sing lawas lan ora ana warna
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk