EN

Home / Products / Alat Tangan & Aksesoris

  • /upfile/2020/01/14/20200114154801_488.jpg

Blade Rake Grout

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

2 x glathi karbida tungsten

Kanggo digunakake karo BIHUI Grout Rake

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk