EN

Home / Products / Alat Tangan & Aksesoris

  • /upfile/2020/01/14/20200114154953_217.jpg

Applicator Silicone Triangle

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Gampang digunakake, ora prelu tape utawa masker

Dirancang kanggo nggawe segel silikon supaya apik kanthi rapi

Cocog kanggo kamar mandhi, udan, cekungan, ambang windows, akuarium & balkon lsp

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk