EN

Home / Products / Alat Tangan & Aksesoris

  • /upfile/2020/01/14/20200114155235_541.jpg

Senyawa Jubin

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Tenaga Tenaga - upaya sing padha

Ngalahake genggeman comfor

Non-slip lan ergonomic

Carbide nuntut

Kekandelan ubin maksimal 12mm

Cocog kanggo potongan ora teratur ing jubin keramik lan porselen 

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk