EN

Home / Products / Alat Tangan & Aksesoris

  • /img/tpr-knee-pad.jpg
  • Bantalan lutut TPR profesional
  • Bantalan lutut TPR profesional

Bantalan lutut TPR profesional

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description
  • Tutup PVC / TPR rekayasa anti banyu lan anti slip
  • Digawe saka kain nyilem lan kain oxford
  • Jahitan bertulang kuat & inti busa ekstra
  • Inti gel sing empuk lan inti busa sing kandel menehi perlindungan sing luwih apik.
  • Sistem pengikat velcro sing gampang & aman
  • Dilindhungi saka paku, sekrup, kaca lan lebu
Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk