EN

Home / Products / Alat Tangan & Aksesoris

  • /img/gel_knee_pads.jpg

Pinger Knee Pads

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Inti busa kanggo teduh maksimal

Tutup gel kanggo kenyamanan ekstra

Tali Velcro & Klip tekanan kanggo keamanan tambahan

Desain ergonomis

Kanthi stabilitas sing gedhe, nyegah ligamen lan tendon lemes

Siji ukuran pas

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk