EN

Home / Products / Mecah & Poles

  • /upfile/2020/01/14/20200114171231_724.jpg

Wheel Cup Cup

Size
Ukuran sing dibutuhake!
Werna
Werna dibutuhake!
  • Description

Preparasi permukaan beton & lantai

Cepet, efektif nggiling

Rampung sing rame

Ukuran: 125mm

Gunakake nganggo bledug BIHUI kanggo ngresiki bledug

Melu Dhaptar Kiriman Kita

Yen sampeyan pengin nampa nganyari lan berita paling anyar saka peluncuran produk