EN

Почетна / Производи / Мелење и полирање

  • /img/polishing-pad-holder.jpg
  • Носач за полирање на подлогата
  • Носач за полирање на подлогата
  • Носач за полирање на подлогата

Носач за полирање на подлогата

големина
Потребна е големина!
Боја
Потребна боја!
  • Опис

Големина: 4 " 

Мелница за конец до агол М14

Врска со велкро со подлога за полирање

Придружи се на нашиот список за испраќање

Доколку сакате да добиете ажурирања и најнови вести за лансирањето на нашите производи