EN

Почетна / Производи / Мелење и полирање

  • /img/diamond-hand-pad.jpg
  • Рамка за дијаманти
  • Рамка за дијаманти

Рамка за дијаманти

големина
Потребна е големина!
Боја
Потребна боја!
  • Опис

За влажни и суви рабови и површини за мелење

Погодно е за плочки, прцелан, мермер и стакло

Користете ја целата површина на дијаманти за најдобри резултати

Достапно во # 60-120-200-400

Големина: 55 x 95mm

Придружи се на нашиот список за испраќање

Доколку сакате да добиете ажурирања и најнови вести за лансирањето на нашите производи