EN

Почетна / Производи / Алатки за сечење и мешање

 • /img/turbo-tile-dry-drill.jpg
 • Сушна вежба Турбо плочки
 • Сушна вежба Турбо плочки
 • Сушна вежба Турбо плочки
 • Сушна вежба Турбо плочки

Сушна вежба Турбо плочки

големина
Потребна е големина!
Боја
Потребна боја!
 • Опис
 • За да започнете со дупчење, ставете бит под агол од 45 °
 • Откако ќе се отвори дупката, вратете го Дупчалникот на 90 °
 • Продолжете со дупчење, но движете се со кружни движења
 • Брзо сечење дијамантски врв, помалку чипови
 • Предложен вртеж во врв 11000
 • Погоден за дупчење порцелан, мермер и гранит
Придружи се на нашиот список за испраќање

Доколку сакате да добиете ажурирања и најнови вести за лансирањето на нашите производи