EN

Почетна / Производи / Алатки за сечење и мешање

 • /img/5-variable-speed-angle-grinder.jpg
 • Мелница за агол со променлива брзина 5 "
 • Мелница за агол со променлива брзина 5 "
 • Мелница за агол со променлива брзина 5 "
 • Мелница за агол со променлива брзина 5 "
 • Мелница за агол со променлива брзина 5 "
 • Мелница за агол со променлива брзина 5 "

Мелница за агол со променлива брзина 5 "

големина
Потребна е големина!
Боја
Потребна боја!
 • Опис
 • Мелница за агол на брзина со променлива 5 “со рачката TPR.
 • Со постојана брзина мек старт.
 • Се одликува со функција за полирање, дупчење и мелење.
 • Професионален квалитет за трговија.

Спецификации како подолу:

 • Напон: 230 V AC
 • Моќност: 1200 W
 • Ротациона брзина: 3000-11000 вртежи во минута
 • Тежина: 2.1 кг
 • Загарантирана моќност на звукот: 102 dB (A)
 • Вибрации, максимум: 6.3 m / s²
 • Класа на изолација: Класа II
 • Класа на прилог: IP20
 • Загарантирана моќност на звукот LWA: 95 dB (A)
 • Мерен звучен притисок LPA: 84 dB (A)
Придружи се на нашиот список за испраќање

Доколку сакате да добиете ажурирања и најнови вести за лансирањето на нашите производи